013-5913675


Paraffine

ParaffineHandpakkingWat is een paraffine hand (en/of voet) pakking?
Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die  direct zichtbare en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Hoe werkt een paraffine handpakking?
Eerst krijgen uw handen een lekkere peeling, dit is om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter in de huid opgenomen worden. Daarna wordt de handcrème in gemasseerd en worden de handen een voor een in het warme paraffine bad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu 10 a 15 minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.

Nazorg
Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om uw handen thuis goed te verzorgen met een handcrème of nagelriemolie. Op die manier blijven uw handen nog langer zacht aanvoelen.