013-5913675


Home » Nathalie Medisch Pedicure » Behandelingen

Behandelingen

Goede voetverzorging is een noodzaak.
U ziet er graag goed uit, de dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vind u heel gewoon.

Maar hoe zit het eigenlijk met uw voeten? Wanneer krijgen die de aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig voelt of een likdoorn steekt? Met goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn de problemen te voorkomen.

Voor Wie?
Of je man of vrouw bent jong of oud wel of niet sport, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Want realiseer u weleens dat uw gehele gewicht op uw voeten terecht komt? Wanneer uw voeten pijnlijk zijn, dan kan het zijn, dat door een onbewuste verandering van de houding nek- rug- heupen of knieklachten kunnen ontstaan. Een regelmatige behandeling kan u niet alleen van al uw ontstane ongemakken verlossen, maar u helpen juist in het voorkomen ervan.

Wat doet een pedicure?
Een volledige behandeling begint met het desinfecteren van de voeten, daarna volgt het onderzoeken van de huid en nagels van de voeten, verder het op de juiste manier knippen en verzorgen van de nagels, het polijsten van de nagelplaat, het weghalen van eelt en het behandelen van likdoorns alsmede het verzorgen van kalknagels en ingegroeide nagels. Als de conditie van de voet het toelaat wordt de behandeling afgerond met een kleine voetmassage.

De 1ste afspraak:
Deze behandeling zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen  aangezien eerst de voeten goed bestudeerd moeten worden (anamnese). Uw gegevens en voetproblemen worden ingevuld op een persoonlijke kaart. Er wordt ook tijdens deze 1e afspraak goed aan u uitgelegd wat er allemaal gedaan gaat worden met uw voeten. De kosten van de 1e behandeling bedraagt € 29,50 en ook voor diabetisch en reuma patiënten

De vervolgafspraken:
Normaliter is een behandeling van eens in de 4 tot 6 weken voldoende. Uiteraard is dit helemaal afhankelijk van de aard van uw voetprobleem. Het kan dus zijn dat de frequentie wat hoger ligt. Hier wordt u van op de hoogte gebracht. De kosten van een vervolg zijn binnen 7 weken 27,00. Buiten de 7 weken word het gezien als een eerste behandeling en zijn de kosten 29,50

Niet doen….
Veel mensen knippen hun nagels (uit schaamte) voordat ze bij ons komen……… NIET DOEN ! U hoeft zich ten eerste nergens voor te schamen en ten tweede kunnen wij op deze manier uw nagels niet meer in de juiste vorm knippen.